tisdag 30 mars 2010

-Maten är klar!

-Kom och ät! Vissa paltätare tycker nog att det är helt fel att äta hallonsylt och morötter till palten, men det gör jag. Mmm... riktigt gott. Och sedan blir det ju den berömda paltswiimen. Detta inlägg skrivs med särskild hälsning till vissa Göteborgare som inte riktigt förstår paltens kulinariska storhet...

4 kommentarer:

  1. Så trevligt att även "Norrbotten" bjuder på palt, precis så ska smöret smälta i palten, men hallonsylt??? och morötter????.

    SvaraRadera
  2. Jag kan annars rekommendera ett vegetariskt alternativ; paltar, utan innehåll, med blåbärssylt till. Något jag inte ätit sedan jag var barn, men som jag då tyckte var väldigt gott.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. MUMS!Den söta hallonsylten och det salta köttet ger en perfekt brytning. Men vad gör moroten där??//L

    SvaraRadera